Hip & sportief gekleed gaan

Hip & sportief gekleed gaan

Mode kenmerkt zich door de veranderlijkheid, tijd na tijd zijn er weer nieuwe trends voor zowel mannen als vrouwen. Ook vallen er steeds een aantal trend op en tegenwoordig is dat toch echt sportkleding. Steeds meer mensen zie je sportkleding en hun normale kleding door elkaar heen dragen. Een interessante verschuiving! Natuurlijk ga je niet zomaar in je hardloopkloffie richting kantoor, maar een hoop sportieve elementen zie je wel terug in dagelijkse outfit. En is het dan een sportoutfit meer dan een sportieve outfit? Dat is natuurlijk aan jou om te bepalen. Maar hier zijn een paar tips om sportieve elementen toe te voegen aan je outfit! Niet alleen omdat het hip is, maar ook omdat het natuurlijk ontzettend lekker zit.

Joggingsbroek

De joggingsbroek staat bekend om het kledingstuk dat je aantrekt om lekker op de bank te hangen, of om de hele dag aan te hebben omdat je vrij bent en je geen moeite hoeft te doen. Moet je nagaan hoe goed het eigenlijk uitkomt: de joggingsbroek is helemaal hip! In alle winkels liggen ze in verschillende variaties, kleuren, modellen. Zie je het al voor je? In je joggingsbroek naar het café? Dat kan dus, maar dan is de joggingsbroek een kledingstuk dat past bij de rest van je outfit. Dat is het enige nadeel, dat je er een beetje slonzig uit ziet, ligt een beetje op de loer. Maar met een paar goede sneakers eronder en een tof, strak shirt met een spijkerjasje zit je goed gekleed te stralen op het terras!

Heren kleding

De heren kleding is meestal iets minder extravagant dan vrouwen kleding. Vrouwen kleding kenmerkt zich vaak door veel kleur, meer combinaties en sieraden. Heren kleding is vaak wat strakker, meet gecontroleerd en minder verschillende stukken kledingen hoeven gecombineerd te worden. Daarom is de sportieve trend eigenlijk juist heel tof. Het geeft net een wat stoerder randje. Wat je tegenwoordig veel ziet is het dragen van sneakers onder een pantalon. Dit is dus niet alleen netjes maar ook sportief. Hetzelfde geldt voor de hoody, deze kan ook heel tof gecombineerd worden met een spijkerjasje. Je hoeft dus geen sportkleding te dragen om er sportief uit te zien. Maar het zorgt ervoor dat de outfit wat toegankelijker wordt, het voelt bijna alsof iemand met een wat sportievere outfit wat beter te benaderen is dan iemand die strak in pak gekleed is. En bovendien is het ook nog comfortabel!


Geef een reactie