Tijd voor nieuwe schoenen, maar welke?

Tijd voor nieuwe schoenen, maar welke?

Eens in de zoveel tijd is het nodig om jouw garderobe aan te passen. Maar jouw schoenencollectie uitbreiden kan ook altijd. Dit kan misschien zelfs vaker dan je hele garderobe omgooien. In de schoenenwereld heb je keuze genoeg.

Sneakers of niet

In elke schoenencollectie moet wel een sneakers zitten. Ze zijn comfortabel en ideaal te combineren onder eigenlijk wel elk setje kleding. Of je nu voor stoere sneakers gaat, klassieke sneakers of nette sneakers. Ze zijn er allemaal. Ga je voor de sportieve sneakers van Adidas of Nike, of voor de nettere en elegante Michael Kors schoenen? De variatie is er voldoende. Net waar jouw smaak ligt, jouw keuze er is voor iedereen wel een goed paar sneakers te vinden. Goed te combineren onder een jurk, als je de outfit wilt breken of onder een skinny jeans, dat maakt de outfit net wat stoerder. Eigenlijk hoort in elke schoenencollectie een sneaker thuis

Classic high heels

Een ding mag in geen een schoenencollectie ontbreken bij een vrouw. Dat zijn een paar hoge hakken. Ook deze zijn net als sneakers ideaal te combineren. Of je zou nou draagt onder een jurk of onder een skinny jeans. Ze passen overal onder. Ben je toch geen liefhebben van hogen hakken, dat is niet erg daar hebben meer mensen last van. Alleen daar zijn de verschillende varianten op. Wanneer je sleehakken draagt ligt de druk meer verdeeld.

Maar voor iedereen is het natuurlijk je eigen voorkeur. Kies altijd de schoenen die jij leuk vindt, fijn vindt zitten en waar jij je comfortabel bij voelt. Zitten schoenen niet fijn, knellen ze of doen ze ergens pijn? Dan ga je ze niet vaak dragen, dat is natuurlijk ook zonde. Weet wel dat je sommige, vooral leren schoenen, moet inlopen. Maar als ze gelijk al knellen en pijn doen, zijn het niet de schoenen die bij jouw voeten passen. Schoenen moeten eigenlijk gelijk goed zitten, dat scheelt wat inlopen en wat pijn natuurlijk. Wanneer je gelijk op de schoenen kan weg stappen dan heb jij de perfecte en ideale match gevonden.

Twijfel je nog welke schoenen goed zijn voor jou? Vergelijk dan altijd een paar schoenen voordat je een paar koopt. Wil je goed advies? Dan kan je bij goede schoenenwinkels altijd om advies vragen. De verkopers staan er natuurlijk om jou te helpen en jou goed te voorzien van het juiste advies. Zodat jij de perfecte schoen uiteindelijk vindt.


Geef een reactie